Stäng meny

Kommando AS er nå operativ!

Kommando AS er et selskap innen IT-sikkerhet og automasjon. Selskapet består av en gruppe dedikerte mennesker med solid erfaring fra design, utvikling, implementering og drift. Vi har jobbet med komplekse leveranser innen nettverk infrastruktur og IT sikkerhetsløsninger, for både private og offentlige kunder. Selskapet er etablert i Cort Adelers gate 16 i Oslo.

Den uunngåelige bevegelsen mot Tingenes Internett (IoT), digitalisering og automasjon, åpner opp for nye trusler som må håndteres. Kommando har som ambisjon å ruste opp private og offentlige virksomheter i Norge. Skape bevissthet og levere løsninger som trengs for å beskytte kompleks og virksomhetskritisk infrastruktur og tilhørende informasjonsverdier fra både interne og eksterne angrep. Videre vil selskapet ta frem smarte løsninger for å hjelpe kundene med digitalisering og automasjon av deres forretningsprosesser.

Selskapet drar i gang sitt første frokostmøte den 22. august 2017, hvor vi har fokus på sikkerhet knyttet til privilegerte kontoer og trusler fra innsiden.


For mer informasjon, ta kontakt med:

Erlend Johansen, Forretningsutvikler

e-post: [email protected]

tlf: 91 63 94 21


Marius Brekke, Forretningsutvikler

e-post: [email protected]

tlf: 92 65 14 00


Egil Søgaard, Forretningsutvikler

e-post: [email protected]

tlf: 40 74 80 97

© Copyright 2022 | Kommando | All Rights Reserved


Drammensveien 127, 0277 Oslo

Linnégatan 2, 114 47 Stockholm

Åby Arenaväg 8A, 431 62 Mölndal

Close
To top