Stäng meny

15 February 11:30 CET

NIS2 & IDENTITY GOVERNANCE

Et lukket rundebordsmøte med fokus på samspillet mellom NIS2 og Identity Governance i dagens realitet

Time & Location

15 February 11:30 CET
The Mini Bottle Gallery, Kirkegata 10, Oslo

About the Event

Sammen med SailPoint ønsker vi velkommen til et rundebordsmøte om Samspillet mellom NIS2 og Tilgangskontroll på The Mini Bottle Gallery i Oslo den 15. februar, fra kl. 11:30 til kl. 16:00.

Dette møtet er designet for å legge til rette for åpne diskusjoner om utfordringene vi alle står overfor når det gjelder disse emnene. Målet vårt er å lære av deltakerne, samt av SailPoints bredere kundeerfaringer, og å forstå hvordan hver av oss håndterer eller ønsker å håndtere utfordringen med identitetssikkerhet.

Denne økten gir deg muligheten til å både lytte og delta i samtaler med bransjekolleger fra lignende organisasjoner på ulike stadier av deres identitetsreise, sammen med eksperter fra SailPoint og Kommando.

I løpet av rundebordsdiskusjonene vil vi utforske følgende emner:

Konsekvensene av den kommende NIS2-direktivet – Når det nye NIS2-direktivet trer i kraft, vil mange flere organisasjoner bli underlagt direktivets krav, og akkurat som med GDPR, kan manglende etterlevelse få betydelige konsekvenser. Siden sikkerhet nå legger mye mer fokus på identitet, spiller identitetssikkerhet også en stor rolle i å oppfylle NIS2-kravene. SailPoint vil presentere rollen til identitetssikkerhet i oppfyllelsen av NIS2-kravene, og vi ønsker å diskutere hvordan vi alle tolker NIS2-direktivet og hva vi gjør for å forberede oss på dets innføring.

Identitetssikkerhet for ikke-ansatte – Å håndtere tilgang for ansatte er ikke nok. Leverandører, forretningspartnere, innleide konsulenter og andre ikke-ansatte utgjør betydelige risikoer for mange bedrifter. Hvordan kan vi effektivt styre tilgangen for disse ikke-ansatte, og hvordan håndterer andre organisasjoner dette innenfor eller utenfor deres identitetsprogrammer?

Azure Governance – Fordeler og utfordringer med å legge alle eggene i Microsoft-kurven – Hvordan ser verden ut før, under og etter migrering til Azure Governance? Får du full kontroll og innsikt i alle viktige forretningskritiske applikasjoner som du håpet på?

Demonstrere verdien av identitetssikkerhet – Hvordan viser noen av verdens ledende selskaper suksess, risikoreduksjon og avkastning fra sine investeringer i identitet til styret? Hvilke KPI-er bør du definere, kommunisere og måle for å rapportere om verdien som er oppnådd fra din identitetssikkerhetsløsning?

Vi tror at dette møtet vil gi deg verdifulle innsikter og innspill for dine planer knyttet til identitetshåndtering og NIS2. Vi ser frem til din deltakelse.

Deltakerkostnad: GRATIS

 

Agenda

Registrering og omvisning i Mini Bottle Museum kl.11.30

Felles lunsj

Velkomst av Kommando & SailPoint

Rundebordsdiskusjoner ledet av Hans-Robert Vermuelen, Identity Strategist in Growth Markets, SailPoint

Oppsummering av dagen kl.15.30

 

Hvem bør delta:

Dette arrangementet er ideelt for beslutningstakere og påvirkere innen IT-sikkerhet og informasjonsteknologi, inkludert:

  • IT-direktører og ledere: For å forstå hvordan implementeringen av NIS2 og Identity Governance påvirker organisasjonens overordnede sikkerhetsstrategi.
  • Sikkerhetsansvarlige: For å få innsikt i de nyeste trenderne innen datasikkerhet og hvordan man kan oppfylle regelverket.
  • Compliance-eksperter: For å lære om de regulatoriske kravene som er knyttet til datasikkerhet og tilgangskontroll.
  • IT-arkitekter: For å forstå tekniske aspekter av implementeringen og integrasjonen av NIS2 og Identity Governance.
  • Prosjektledere og konsulenter: For å utveksle beste praksis og suksesshistorier fra implementerte prosjekter.

Dette er et eksklusivt rundebordsmøte med et svært begrenset antall deltakere. Vennligst bekreft din deltakelse ved å registrere deg her, eller via e-post direkte til [email protected] for å reservere din plass.

Vi ser frem til en inspirerende og produktiv dag sammen.

Spørsmål? Kontakt Oss

Registrer deg her

There are 12 available spots left. Siste registreringsdag 13 February kl. 14.00.


© Copyright 2022 | Kommando | All Rights Reserved


Drammensveien 127, 0277 Oslo

Linnégatan 2, 114 47 Stockholm

Åby Arenaväg 8A, 431 62 Mölndal

Close
To top